Informació

QUÈ ÉS COSTAJUMP?

CostaJump és un enorme parc de trampolins en una gran nau industrial. CostaJump ofereix una zona de salt lliure de 40 trampolins interconnectats entre si, amb parets també elàstiques. A part de la zona de salts lliures tenim una zona de mates de bàsquet, una piscina de gomaespuma i moltes més activitats.

CostaJump et dóna la possibilitat d'apropar-te més als núvols, aquell espai que fins ara pertanyia als avions i als esports extrems. En CostaJump tindràs l'oportunitat d'experimentar l'emoció de volar pels aires

Descobreix les zones

Contacte

Informació

info@costajump-barcelona.com

TREBALLA AMB NOSALTRES

cv@costajump.com

Normes del Parc

Regles generals:

 • Cada persona que entra al parc ho fa assumint els riscs de forma pròpia, sense involucrar a l'empresa de qualsevol responsabilitat incloent robatoris i/o accidents.
 • Per higiene i per evitar lliscaments, totes les persones han de portar posats els mitjons CostaJump mentre estiguin saltant. Els participants hauràn de portar també la polsera de color durant la sessió.
 • No està permès l'accés al parc de persones que es trobin sota l'efecte d'alcohol o altres substàncies.
 • Observa i mantingui les distàncies amb els altres participants i tinguis especial cura amb els més petits.
 • Les dones embarassades o persones amb problemes de salut són avisats de què no és recomanable que saltin
 • No està permès asseure's o tombar-se en els trampolins. Si necessites descansar, pots anar a l'àrea de descans.
 • Agafar-se i escalar pels pads de seguretat o per la malla de seguretat està prohibit.
 • No està permès empènyer, rebotar doblement, córrer, o les lluites lliures.
 • Una persona per trampolí alhora.
 • Sempre s'aterra amb els dos peus i s'intenta estar al mig del trampolí. No utilitzar telèfons mòbils, càmeres o altres objectes similars als trampolins.
 • El llenguatge ofensiu no està permès.
 • No es permet menjar i beure (tampoc mastegar xiclets) en els trampolins
 • No està permès fer tombarelles dobles i altres trucs arriscats sobre els pads. Les tombarelles normals estan permeses però no més de dues seguides.
 • No se permite llevar en los trampolines cinturones, joyería, cadenas, u objetos punzantes. No lleves monedas en los bolsillos.
 • No està permès entrar amb aliments o begudes d'altres establiments.
 • No se permite mascotas dentro del establecimiento.
 • Las ofertas no son acumulables
 • L'administració no és responsabilitza de les pèrdues, robatoris o danys de calçats, mòbils,roba o objectes personals dins de l'establiment.

FAQ

1. Quina és l'edat mínima per poder saltar en CostaJump?

Para acceder a la zona de saltos, los participantes tendrán que tener un mínimo de 5 años o más para saltar. Para los participantes comprendidos entre la edad de andar y cinco años, necesitaran ser acompañados por un adulto que pagará su entrada en la franja horaria de 15:00 a 20:00 (Acompañante gratis fuera de esta franja horaria). Minimo un acompañante cada 2 menores de 5 años.

2. Necessito fer una reserva amb antelació?

Tenim un espai limitat per hora, per tant recomanem que reservis amb antelació per evitar decepcions Els caps de setmana i els dies festius solen estar més congestionats. Fes clic en "Reserva ja!" per veure la disponibilitat i fer una reserva.

3. No tinc targeta de crèdit/dèbit. Puc fer una reserva via web i pagar quan em presenti a CosatJump?

No, totes les reserves que és facin a través de la web necessiten ser pagades just en fer la reserva. Si no pots reservar per la nostra pàgina, pots presentar-te directament en CostaJUmp i pagar a mà, però t'arrisques a què a l'hora que vulguis participar estigui plè, per això recomanem que facis una reserva amb antelació.

4. ¿Puedo cancelar una reserva / compra y obtener una devolución?

No se permite el reembolso o intercambio por otro producto una vez hecho una reserva / compra de cualquiera de nuestros productos o servicios.

5. Amb quina antelació haig d'arribar per la meva sessió de salt?

Recomanem que arribis amb 30 minuts d'antelació per a l'event, així tindràs temps suficient per obtenir l'accés, recollir la teva polsera i els mitjons CostaJump al taulell.

6. Quina mena de roba està recomanada per posar-se en CostaJump?

Vesteix-te amb roba còmoda, xandall, pantalons curts i samarretes.No estan permesos els cinturons, qualsevol tipus de joieria, siguin arracades, anells, collarets o roba amb materials de ferro, ja que podria ser perillós per a tu i per la resta dels usuaris. Tots els participants hauran de portar mitjons antilliscants de CostaJump mentre estiguin saltant.

7. Quant de temps puc saltar per cada sessió?

Cada una de les nostres sessions són d'una hora. Si vols saltar més temps, recomanem que ho reservis amb antelació o ho pots pagar directament al taulell per evitar la pèrdua de temps en el canvi de sessió.

8. Què passa si arribo tard?

Assegura't d'arribar amb antelació, ja que si arribes tard, només podràs estar el temps restant de l'hora que vas reservar.

9. Per què necessito els mitjons CostaJump?

Els mitjons antilliscants de CostaJump han de ser utilitzats per tots els participants per raons d'higiene i seguretat Una vegada comprats, són teus i podràs utilitzar-los en la teva pròxima visita a CostaJump.

10. Necessito firmar un contracte de renúncia?

Tot aquell que entri al parc comprant la seva polsera, o sent convidat per l'organització, entra assumint tots els riscs de manera pròpia, sense involucrar a l'empresa de qualsevol responsabilitat, sigui per robatori i/ o accidents de qualsevol tipus. A més a més obliguem a tots aquells pares a firmar una renúncia per als menors de 18 anys

11. Hi ha taquilles a CostaJump?

CostaJump té una quantitat de taquilles disponibles per a objectes de valor. No ens fem responsables de les pèrdues dels objectes de valor de les taquilles.

12. És CostaJump segur?

Com en qualsevol esport extrem hi ha un grau de risc. Intentem minimitzar aquest risc utilitzant un bon equipament, personal qualificat i mostrant un vídeo als nostres participants que inclou unes instruccions i regles de seguretat en una televisió al costat del taulell.

13. Hi ha WI-FI a Costa Jump?

Sí, hi ha WI-FI gratuït per a tothom.

14. Teniu Aparcaments?

No et preocupis, hi ha suficients aparcaments pel voltant de CostaJump.

15. Oferiu classes de Fitness?

Tenim plantejat oferir classes de Fitness a CostaJump. Més informació més endavant en la nostra pàgina web.

16. Si no vull saltar, Hi ha alguna àrea de descans on pugui estar mentre la meva família o els meus amics estiguin saltant?

Sí, tenim una gran zona amb cadires i taules, on podràs observar per un costat el parc de trampolins i per l'altre costat tindràs unes meravelloses vistes a l'exterior. Tenim una cafeteria i WI-Fi gratuït per poder fer la teva estança més còmoda. Només les persones que s'apuntin a les sessions de salt hauran de pagar per saltar.

Copyright WaterFunPark S.L.

caCatalan