Zones

ZONA DE SALT

La zona de salt és l'àrea més gran del parc. Tenim llits elàstics interconnectats per gaudir, voldràs saltar tota l'estona! La nostra zona de salt és tan sols una de les quatre zones principals del nostre parc. Les altres zones estaran disponibles quan paguis una hora de sessió de salt!

BÀSQUET

Gràcies als nostres dos trampolins i les cistelles, podràs intentar un mat. Impulsa't amb ajuda de l'trampolí, fes la teva acrobàcia preferida en l'aire i realitza el mat dels teus somnis. En CostaJump et sentiràs com Pau Gasol o Lebron. Sent-te com si estiguessis a la NBA!

Football

La nostra pista de Football està llista i esperant-te! Les regles són simples, dos equips s'enfronten un contra l'altre en un camp de trampolins.

Piscina de Gomaespuma

La piscina de gomaespuma és la zona on podràs provar els teus salts acrobàtics i volar pels aires! Aterritzaràs sobre uns blocs tous d'espuma. La piscina de goma espuma té 5000 blocs d'espuma i està sospesa sobre un gran llit elàstic per oferir la màxima seguretat en caure.

Cardiowall

Sobre un enorme llit elàstic Cardiowall es col·loca just fora de l'abast d'un jugador, desafiant i motivant als jugadors a saltar més alt, més ràpid i durant més temps del que creguis possible. Els jugadors colpegen llums en els taulells de reacció per anotar punts individualment o per parelles 1-en-1. Desafia a qualsevol persona a Cardiowall!

Ninja

Desafio a través de portes flotants, un mar d'anells, xarxes i més en un dels 3 Circuits Ninja on l'adrenalina bomba. Prova la teva força, habilitat, velocitat i resistència i evita caure a la piscina de goma escuma de sota!

Batalla de Vigas

'Bigues de batalla! Un joc de gladiador d'estil de combat agradable i competitiu, la primera persona a colpejar l'altre de les bigues guanya. Simple però molt divertit!

AeroBall

Una combinació física i divertida entre trampolins, bàsquet i beisbol. Un nou concepte que combina diverses habilitats fent que aquesta activitat sigui una de les mes emocionants d'avui en dia. És hora de ser el mestre de l'Aeroball.

Cama Olimpica

Salta sense límits al nostre llit elàstic olímpica. Ensenya als teus amics teus millors acrobàcies!

Slide

Llisca pel nostre tobogan sol o amb els teus amics fins a caure al nostre globus gegant d'aire!

AirBag

Salta al nostre Airbag sense por! L'aire del nostre globus gegant s'assegurés que puguis provar noves acrobàcies amb els teus amics!

WipeOut

Repta als teus amics al Wipeout, les normes són molt simples, l'últim que toqui la barra giratòria és el guanyador! 

Copyright WaterFunPark S.L.

caCatalan